Om du er en erfaren Griller eller en nybegynder er ikke så vigtigt, for du kan slå alting op i denne bog! Her er gode råd, og tips og tricks til ALT der vedrører grill. Hvis du lige gider at sætte dig lidt ind i din grill, ja, så er det slut med at nøjes med at grille et par røde bøffer og pølser til ungerne. En helt ny Grill-verden er opstået, og kast dig endelig ud i det, for her kan du hurtigt lære, hvordan du laver grillmad, så englene synger!

Der er jo ingen grænser for hvad du og din grill kan udrette sammen, når du har læst Glæsel’s intro om, hvordan du bliver fortrolig med din grill. Her er alt fra grillens anatomi og optændingshemmeligheder, til diverse dimser og dutter der gør grillen til dit foretrukne køkken.

Opskrifterne spænder sig over alt fra små forretter til grillet is! Der er nermest ingen

undskyldning mere for ikke at komme ud til grillen..

Men er det ikke dyrt at grille? Nej, det er nødvendigvis ikke så galt. For her er opskrifter på

kartoffelretter, frikadeller, kylling, fisk, gryderetter, tilbehør, og selvfølgelig også de lidtdyrere stege, men det er jo helt op til dig selv, hvad der skal lægges på grillen..

På med forklædet og kast dig ud i grillens herlige smagsmættede verden.

Forfattere: Miriam & Jan Glæsel

Forlag: Lindhardt & Ringhof, 2010

 Anmeldt af Heidi Svarte Fristrup